Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (3.04 secunde)
Nu se poate vorbi despre o victorie, ci de un meci egal, care poate fi transat, conform Constitutiei, de viitorul presedinte.
In ceea ce-l priveste, Corneliu Iacubov a ramas in alaiul lui Hrebenciuc, prin urmare inlaturarea si compromiterea sa vor afecta, macar local, pe cel cunoscut pe vremuri ca "eminenta cenusie” a partidului - fapt care sigur nu-l va mahni pe Mitrea, angajat intr-un evident meci de obtinere a unei influente crescute in partid.
Soarele pare sa iasa din nou pe strada lui Ionel Ganea, dupa ce a ratat mai mult de o jumatate de campionat din cauza unei grave accidentari - ruptura ligamentelor incruci-sate - suferite in presezon, in timpul unui meci de pregatire disputat de echipa sa, Wolverhampton, in Norvegia.
De cand am fost la meciul cu incidente, din Giulesti, dintre Rapid si Steaua nu am mai fost decat la inca un meci pe stadionul lui Dinamo.
Intr-o lume in care nimeni nu citeste nimic, dar toti protesteaza ca la meci, adevarul isi face cale cu mare greutate.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca presedintele „Traian Basescu este ca un arbitru care inaintea unui meci se declara in favoarea uneia dintre echipe, pe care o crediteaza cu castigarea campionatului“, referindu-se la consultarile de la Cotroceni pe tema unui Legislativ unicameral si a votului unicameral.
Atacantul formatiei Manchester United, Wayne Rooney, a fost amendat de club si suspendat pentru un meci, deoarece a petrecut in weekendul de Craciun.
Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat ca formatia sa merita sa ramana in Serie A si isi doreste sa castige urmatorul meci din campionat, cu AS Roma.
Stefano Morrone, capitanul Parmei, a facut un gest incredibil la pauza meciului cu Bologna, disputat duminica in Serie A.
Partida Bayer Leverkusen - FC Barcelona, programata de la ora 21.45 (TVR 1), va fi arbitrata de scotianul Craig Thomson. Celalalt meci de astazi, Olympique Lyon - APOEL Nicosia, il va avea la centru pe Paolo Tagliavento (Italia).
Acest lucru chiar il obliga sa poarte ochelari in viata de zi cu zi, atunci cand nu e pe teren la meci sau la antrenamente.
Oltenii, care vin dupa un meci bun in fata campioanei Remat Zalau, dar pe care l-au pierdut cu 1-3, au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in play-off, deoarece formatia de pe locul 9, CSM Agronomia Bucuresti, le sufla in ceafa, avand 22 de puncte.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Echipa antrenata de olandezul Dick Advocaat s-a impus de o maniera impresionanta in fata Cehiei, scor 4-1, in al doilea meci din grupa A.
Pe 24 martie, Corina a devenit prima campioana europeana a Romaniei la box feminin, dupa ce a invins-o pe belgianca Yolaine Lin De Lauf in meci pentru titlul vacant EBU la categoria musca, la Hainaut (Belgia).
Romania va disputa miercuri, la Ljubljana, un meci de verificare impotriva selectionatei Sloveniei. Partida va incepe la ora 21:45.
Printre reclamele difuzate in timpul celui mai important meci din fotbalul american a fost si cea a lui Catrinel Menghia la Fiat 500 Abarth, informeaza ziarulring.ro.
Steaua are o sansa unica intr-un meci nebun: sa treaca de Chelsea,pentru o calificare de vis in sferturile Europa League.
Ea devenit cunoscuta dupa un dans in timpul unui meci de baschet. Acum, Kate Upton a devenit modelul anului 2013, urmand sa primeasca premiul la cea de-a 14-a editie anuala a galei ce va avea loc Los Angeles!
google-analytics.com